Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwplannen? Wij zijn graag uw bouwpartner

Een nieuwbouwproject is voor veel opdrachtgevers een groot en uitdagend project. Bij elk bouwproject komt meer kijken dan alleen vakmanschap. Hoe pakken wij een nieuwbouwproject aan?

Inventariseren wensen voor nieuwbouw

Een eerste stap bij nieuwbouw is het inventariseren van uw wensen. Dit doet ons bouwbedrijf samen met u. Afhankelijk van de woonwensen wordt door de architect, of door ons bouwbedrijf, een ontwerp gemaakt. Vervolgens bespreken we dit ontwerp in overleg, zodat er een compleet ontwerp op maat komt voor uw nieuwbouwplannen.

Veel keuze voor nieuwbouw woning

Er zijn veel woningtypes mogelijk op het gebied van nieuwbouw. Denk hierbij aan gezamenlijke bouw (cooperatief bouwen) van een twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaande huizen zoals een villa, landhuis en herenhuis. Een woning hoeft niet alleen volledig afgewerkt te worden opgeleverd. Ook het casco opleveren van een woning behoort bij Bouwbedrijf Tent tot de mogelijkheden.

Voorbereiding voor optimaal bouwproject

Naast het vakmanschap in de uitvoering van de nieuwbouw, kan Bouwbedrijf Tent u ook het voorbereidend werk uit handen nemen. Denk hierbij aan het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning) en het ontwikkelen van een bouwkundig ontwerp.

Neem contact op met Bouwbedrijf Tent voor de mogelijkheden.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-620142.

Contact opnemen